Cum te poate ajuta aromaterapia?

Am folosit uleiuri esențiale de mulți ani, cât am locuit în Scoția foloseam uleiul esențial de cimbru pentru a ajuta pe cei mici să treacă peste perioade în care aveau nevoie de ajutor, pentru că acolo sistemul medical e foarte diferit și trebuie să înveți să te descurci cu resurse proprii.
În 2016 am descoperit uleiurile esențiale crescute și distilate cu grijă și atunci a început o călătorie minunată, ce m-a făcut să devin o femeie și o mamă ce știe să folosească uleiurile esențiale pentru emoții și susținerea bunei funcționări a întregului organism

Molecule de ulei esențial

Când descoperi puterea moleculelor de ulei esențial, aromaterapia capătă un nou sens. Au proprietăți excepționale, sunt metabolizate 100% de organism.

Sunt foarte multe studii ce arată beneficiile uleiurilor esențiale pe plan emoțional și fizic. E important de reținut că moleculele de ulei esențial sunt liposolubile (hidrofobe) și au dimensiuni foarte mici și forme variate ce le permite să penetreze cu ușurință peretele celular, ba chiar să traverseze cu ușurință bariera hematoencefalică

Află mai multe

O călătorie spre iubirea de sine

Multe legende spun că atunci când ești pregătită să rezolvi ceva, vei găsi și oamenii potriviți pentru ceea ce ai nevoie. Așa a fost și pentru mine călătoria în lumea uleiurilor esențiale, o lume căreia nu îi acordam atenție, iar acum copiii au ajuns la școală să completeze fraza ”Mami se pricepe foarte bine la… uleiuri esențiale”

Cum am ajuns să descopăr uleiurile esențiale? Din disperare, căutam o soluție pentru ca unul dintre copilași era mereu bolnav, era foarte obositor, povestea întreagă o găsești pe blog, dar am povestit-o și în podcast și ori de câte ori a fost cazul.

Alege și tu să faci primul pas

Detalii

De ce ai nevoie de un ghid?

Orice început poate fi dificil pentru că sunt foarte multe informații contradictorii.

Ce te pot eu învăța, dacă vei alege să îți fiu ghid în această călătorie este că te voi învăța cum să îți folosești intuiția și cum să te descurci singură. Nu sunt adepta protocoalelor ce vindecă orice. Cred că fiecare dintre noi are capacitatea de a învăța să își asculte corpul și sufletul. Să te ajut să îți găsești propria cale spre o viață în armonie.

Ce pot să te învăț este cum să folosești uleiurile esențiale pentru o călătorie spre a te iubi pe tine, astfel încât să îi poți iubi și pe ceilalți.

Detalii