Acasă

Bun venit, mă bucur că ți-ai făcut timp să intri pe această pagină.

Cel mai probabil ai auzit despre unul din proiectele pe care le-am inițiat și îți dorești să afli mai multe detalii. Mulți spun despre mine că sunt o mamă eroină, eu mă consider doar o mamă obișnuită cu visuri mari.
Fiecare dintre noi avem puterea să ne schimbăm pe noi în oameni buni și astfel să aducem bunătate și speranță în comunitatea în care trăim.

Fii și tu parte din povestea #împreunăconstruimvisuri.

[mc4wp_form id=”512″]

Visuri împlinite

PODCAST

Sunt pasionată de aromaterapie, am descoperit puterea moleculelor de uleiuri esențiale când unul din băieții mei avea nevoie de ajutor pentru sistemul respirator. Ceva ce a început șovăielnic, din disperare s-a transformat într-o pasiune și un intrument pentru a educa și a împlini visuri.

#împreunăconstruimvisuri

În iulie 2020 m-am rugăt să îmi trimită Dumnezeu oamenii potriviți astfel încât să putem dota săli de naștere, în februarie 2021 primul scaun de naștere a ajuns la o clinică ce susține nașterea naturală, urmează să dotăm alte 4 săli în 2021

Wellness box

Poți să te implici și tu activ și să susții unul din proiectele noastre făcând abonament lunar și să alegi unul din pachetele propuse de noi pentru stare de bin.

Află mai multe

Descarcă și tu ultimul meu ghid

ABC-ul uleiurilor esențiale

Am pregătit pentru tine un ghid în care povestesc călătoria mea în lumea uleiurilor esențiale.

[mc4wp_form id=”512″]

Testimoniale

 

Puține mame cunosc cu energia și verva Alexandrei. Ceea ce propovăduiește prin activitatea sa se adeverește în faptul ca e neobosita, lucru rar pentru o mamă de 7 copii. Mai mult decât atât, se gândește și la alte mame ce urmează sa nască. Proiectul prin care dotează săli de naștere cu scaune anatomice ma impresionează mult. E momentul sa aducem în România un altfel de concept pentru naștere.

Lavinia Stan – Life & Team Coach

 

Cand am venit prima oara la Suceava, Alexandra mi-a adus o tava intreaga cu prajitura mea preferata facuta de ea.M a luat acasa la ea, m a asezat la masa langa copiii ei si mi a dat mancare de la gura copiilor ei :)Pentru mine, un om care ma primeste acasa si la masa e un Om! E Mama! E Iubirea. Asa cum ar vrea Dumnezeu sa vada Iubirea la oameni. Daca ea e asa, ce face ea poate sa fie numai bine si bucurie!

Crina Coliban – ”femeia care îi face pe copii să mănânce