Care e SUPERPUTEREA mea? Am învățat să îi scap pe Copii de Muci

E-book : cum să scapi copilul de muci ?

Dacă ești și tu mamă cu siguranță te ia cu transpirații atunci când vezi că unul dintre copii are muci, mie îmi trecea prin cap Gizăs not again. La fata cea mare, mucii se terminau cu otite și normal antibiotic. Nu știam atunci prea multe despre cauzele emoționale ale bolilor, abia acum învăț.

Dar ce am învățat este să știu ce am de făcut atunci când cei mici au o perioadă firească a organismului de eliminare și le curg mucii.

Cum adică perioadă firească?

Alexandra vrei să spui că mucii sunt ceva firesc?

Da, exact asta vreau să zic și chiar am explicat pe larg în primul episod al singurului podcast în limba română despre beneficiile uleiurilor esențiale.

Dar orice SUPERPUTERE, eu am mai multe, se poate învăța. Cea despre care îți voi povesti azi e cea legată de cum am învățat să fac să îi scap pe copii de muci. Nu pot să spun eticheta pe care o punem acestei perioade de tranziție a organismului pentru că aș putea fi acuzată că atribui unor cosmetice proprietăți terapeutice.

Da știu, mă enervează și pe mine că suntem liberi, dar nu putem spune lucrurilor pe nume. Cu toate astea te voi învăța și pe tine cum poți avea și tu SUPERPUTEREA – mami știe să te scape de muci.

Tot ce ai de făcut e să citești cu atenție până la capăt acest text și la sfârșit vei putea pune și TU în practică această Superputere, pe care orice mamă trebuie să o știe.

Povestea începe acum 6 ani când Ciprian, al doilea băiat și al cincilea născut… da știu am o familie mare. Slavă Domnului că mi-a luminat Dumnezeu mintea să nu mai am gândiri limitative și să am curajul să încerc și prostiile alea de uleiuri esențiale.

Pentru mine uleiurile esențiale sunt arma mea secretă, iar intuiția copiilor este ghid pentru a dobândi SUPERPUTEREA – mami știe să te scape de muci.

Spuneam că acum 6 ani Ciprian a început o poveste, la mine fiecare copil a venit cu câte un proiect, cu Ciprian am început călătoria în lumea uleiurilor esențiale. (And what a journey it is…)

De la 4 luni a avut mai multe provocări ale sistemului respirator, tot în podcast îți povestesc toată povestea pe îndelete, dar și în ultimul interviu realizat de libris ro Nu am crezut niciodată că o sticluță cu 90 de picături, ce costa fix 60 de lei la acea vreme, mă va ajuta să scap de mucii ce din transparenți se făceau galbeni și apoi știți povestea, pediatru, aerosoli, siropeșe poate și oleacă de antibiotic dacă se îngroșa gluma.

Acum pot să povestesc așa, dar acum 5 ani de zile, când Ciprian lua deja în fiecare zi un pliculeț cu un medicament ce îi ajutau plămânii să funcționeze optim, nu era prea distractiv, din contră. Mă simțeam cea mai incapabilă mamă, cum era posibil ca mereu copilul meu să fie sensibil, chiar așa nu puteam și eu să am grijă de el? Micuțul de fapt trimitea niște mesaje pe care atunci nu știam să le descifrez.

Dar după ce i-am făcut masaj cu o linguriță de unt de cocos și câteva picături din amestecul de uleiuri esențiale, de 3 ori pe zi, în 2 zile am scăpat de mucii galbeni și denși de care nu scăpase nici după 7 zile de antibiotic. Era în perioada sărbătorilor de iarnă, firesc că am preferat să urmez recomandarea medicului și am dat antibiotic de teamă să nu umblăm de Crăciun prin spital.

Dacă și tu ești o mamă care a petrecut concedii sau sărbători pe la medici, te înțeleg și eu am fost acolo.

Dar am învățat să trecem ușor peste muci folosind uleiurile esențiale și învățând să descifrez mesajele copiilor și să caut mereu ce anume oglindesc cei mici din trăirile mele, ce din mine îi face pe ei să fie vulnerabili.

Dacă și tu vrei să ai SUPERPUTEREA – mami te scapă de Muci, e foarte simplu și cost effective. Iată mai jos pașii pe care îi ai de urmat:

               Cumperi un set de start cu uleiuri esențiale

               Pui copilul să aleagă 3-4 uleiuri esențiale

               Iei prima sticluță pe care ți-o dă și aplici 1 picătură în tălpițe, masezi ușor să intre în piele, apoi pui o picătură la baza coloanei vertebrale și masezi tot spatele. Acest proces este super relaxant.

               Apoi continui în același mod cu fiecare sticluță de ulei esențial, o picătura în tălpițe și una pe coloană, aplicate una după alta.

               La final pui la loc sticluțele de ulei esențial, poți adăuga și 2-3 picături în lampa de aromaterapie ce are și sunete liniștitoare, citiți o poveste.

Acest proces îl repeți la fiecare 3-4 ore timp de o zi, maxim două.  

IMPORTANT !

Ca orice ajutor, mereu e recomandat să urmărești copilul și să ții legătura cu pediatrul familiei pentru orice te îngrijorează. Dacă nu ai un pediatru pentru copilul tău, care să știe istoricul copilului, te rog să îți faci temele și să cauți medicul potrivit pentru copilul tău chiar azi. Noi acum merge la pediatru în vizită, dar mereu ne sfătuim în ce privește sănătatea celor mici.

Dacă și tu vrei să îți înveți această superputere și multe altele descoperite de fetele din comunitatea noastră tot ce ai de făcut este să alegi ce sumă vrei să aloci, 60 de euro pentru pachetul basic sau 181 de euro pentru pachetul premium și eu îți ofer acces la toate superputerile descoperite

 Mami liniștete gingiile bebelușului cu copaiba – e foarte ușor să aplici o picătură din acest ulei esențial direct pe gingiile bebelușui, ameliorează neplăcerile create de erupția dentară.

 Mami calmează burtica – aici am descoperit o combinație super faină de uleiuri esențiale masate pe burtică și un pliculeț cu un prăfuleț magic ce ajută orice copil să scape de buba la burtică.

Mami crează un mediu prielnic pentru somnic – ați auzit cu toții de lavandă, dar poți combina și cu câteva picături de tămâie și bebe doarme super liniștit.

Mami știe să fie calmă – dacă ai și copii la școală o să îți spun că sticluța cu eticheta verde din pachetul premium de 181 de euro va fi your new best friend. And you have to trust me on that, I have survived last year, and I also have a 4 months baby just now.

Mami vindecă buba – pentru asta am o listă întreagă de super easy combinații ce te vor ajuta să ai o piele frumoasă atât tu, cât și cei mici.

Până acum peste 500 de mame au lucrat cu mine direct și peste 1500 cu una dintre fetele din echipa mea. După cum vezi, eu abia acum încep să îmi fac reclamă, dar chiar și fără reclamă am reușit să ajut foarte multe mame să fie maestre în Superputerea – mami te scapă de muci. Totul ține de tine. Tot ce ai de făcut este să îmi lași un mesaj cu ce sumă vrei să începi propria ta călătorie în lumea uleiurilor esențiale, iar eu voi aranja ca aceste produse să ajungă exact la ușa ta.

Cu drag,

Alexandra

P.S. Dacă ar fi să pun din nou prima mea comandă, aș lua nu doar setul premium de 180 de euro cu 12 sticluțe și o lampă de aromaterapie, dar aș mai adauga încă o lampă de aromaterapie în formă de bufniță (arată bestial, are lumină de veghe și white noises) și un pachet de pireu de goji (goji adevărat, crescut la mama lui, adică în NingXia – China)

P.S. 2  Dar stai, asta nu e tot! Vreau să îți multțumesc și să îți spun un secret. Până acum din comenzile primite de la voi am reușit ceva incredibil, am donat un scaun  de naștere în poziție fiziologica la o maternitate din România. Apasă pe link pentru a vedea care este maternitatea unde poți să naști.

Dacă alegi să comanzi de la mine eu voi folosi în continuare comisioanele pentru a dota săli de naștere și pentru alte proiecte sociale dragi mie. Ce să faci? Nu ai ce să faci? Fiecare cu mofturile lui? Moftul meu e să fac mamele fericite, așa știu că vor fi și copii fericiți.