minicurs3

Primul minicurs de aromaterapie dedicat mamelor și celor ce au grijă de copii, ținut de un aromaterapeut cu experiență

Învață în 7 pași simpli cum să folosești uleiurile esențiale fără frică în doar 2 săptămâni

Vei ști să utilizezi uleiurile esențiale în siguranță pentru tine și copii, fără a fi aromaterapeut

Citește METODELE SIMPLE dezvoltate în peste 5 ani de o mamă cu o familie mare, psiholog, trainer și aromaterapeut

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Marketing by

Ce primești concret dacă te abonezi?

Despre Alexandra Hlade

“Studiez aromaterapia de peste 6 ani. Am lucrat până acum cu peste 500 de mame pe care le-am ajutat să își recapete încrederea că Dumnezeu le-a înzestrat cu toate puterile necesare pentru  a avea grijă de ele și familie.

Uleiurile esențiale sunt doar un instrument, ce avem de făcut este să ascultăm semnalele corpului și să îi oferim ce are nevoie.

Am dezvoltat o echipă de femei puternice ce au încredere în ele și nu se tem să povestească și altora despre beneficiile uleiurilor esențiale. Din banii adunați din donații am dotat o sală de nașteri cu un scaun ce ajută mama să nască în poziție fiziologică.

Am peste 10 cursuri și traininguri de aromaterapie și mii de ore în care am testat tot felul de combinații. Toate astea mă ajută să fac față provocărilor ce vin zi de zi. Practic am prins SuperPUTERI, știu să scap copii de muci, să alin durerile de burtică, de gingii, să le asigur un mediu propice pentru un somn liniștit, știu ce am de făcut în cazul în care au câte o zgârietură sau arsură ușoară.

 

Am ales să ajut mamele și să împlinesc visuri. Fiecare dintre noi visăm la o lume mai bună, dar schimbarea începe cu noi

Când eram mică mi-am dorit să fiu doctoriță

În clasa a XIIa am realizat că e mai important pentru mine să fac o facultate ce îmi va permite să am copii. Îmi doream 3 la vremea aceea. 

Aveam prieteni la facultatea de medicină, iar când am aflat de câți ani e nevoie pentru a ajunge să profesezi ca medic, vreo 9, am zis că medicina nu e pentru mine în acel moment.

Așa că am ales să studiez psihologia și științele educației în Brașov. În anul IV s-a născut prima noastră fetiță, Maria. Anul acesta în iunie împlinește 17 ani. Nu știu când au trecut.

Am ajuns să fiu și un fel de doctoriță, dar pentru suflete mai mult. Apoi nevoie m-a învățat cum să folosesc aromaterapia pentru starea de bine a familiei. 

M-am îndrăgostit iremediabil.

Introdu și tu uleiurile esențiale în rutina zilnică

Învață cum să menții starea de bine a întregii familii folosind aromaterapia

Citește MINICURSul care îți prezintă cele 7  etape esențiale pentru folosi uleiurile esențiale, fără a fi aromaterapeut

Dă-i un SHARE pe Facebook.